Kapsalon de Kappering

Middenweg 237D - 1701 GC Heerhugowaard - Tel: 072-5346309


ARTEGO

Iin onze salon gebruiken wij de nieuwe productline "GOOD SOCIETY" van artègo. Deze innovatieve productline is gebaseerd op een beleving; Good Society.

Met de uitstraling van "GOOD SOCIETY" is artègo een nieuwe weg ingeslagen. Het zwart/witte uiterlijk staat met haar hoge contrast voor professionaliteit en geeft de ideale beleving van de "GOOD SOCIETY" weer. Elke productcategorie heeft een persoonlijke code, waarbij het makkelijk is een haartype te koppelen aan een product.

Artègo Hairprofessional

RAIN DANCE: Een nieuwe productlijn van artègo voor haarvoeding en natuurlijke hydratatie. Waardevolle oliën en natuurlijke ingrediënten die op unieke wijze gedoseerd zijn in 4 voortreffelijke producten. Ze voorzien het haar van een perfecte glans, zijdezacht gevoel, ontwarrend effect en herstellen de natuurlijke balans van het haar.

HEALTHY, STRONG, BEAUTIFUL HAIR.


Styling lijn TOUCH: Touch bestaat uit producten die niet alleen versteviging aan het haar geven, maar ze geven ook extra verzorging en hydratatie aan het haar. Omdat alle producten parabenen vrij zijn, streeft Artego naar economisch verantwoorde producten en een groenere productie-omgeving.