Kapsalon de Kappering

Middenweg 237D - 1701 GC Heerhugowaard - Tel: 072-5346309


ARTEGO

Iin onze salon gebruiken wij de nieuwe productline "GOOD SOCIETY" van artègo. Deze innovatieve productline is gebaseerd op een beleving; Good Society.

Met de uitstraling van "GOOD SOCIETY" is artègo een nieuwe weg ingeslagen. Het zwart/witte uiterlijk staat met haar hoge contrast voor professionaliteit en geeft de ideale beleving van de "GOOD SOCIETY" weer. Elke productcategorie heeft een persoonlijke code, waarbij het makkelijk is een haartype te koppelen aan een product.

Artègo Hairprofessional

Artègo Diamond Filler&Elixir

In de beauty industrie zijn tot nu toe filler producten vooral voor de huid ontwikkeld, maar nu heeft Artègo een filler voor het haar! Artègo Diamond Filler&Elixir biedt met 2 producten 1 belofte: diamantglans op herboren haar!

artègo Diamond Filler&Elixir is een fantastische oplossing die werkt als een anti-age systeem dat het haar versterkt, pluis tegengaat en nieuw leven in het haar blaast! De 1e en enige behandeling die de synergie van kaviaar en Hyaluronzuur toepast. Deze samenwerking is gecreëerd door de exclusieve mix van Diamond Filler & Elixir. Een systeem voor alle haartypes, natuur of chemisch behandeld!

Artègo Diamond Filler&Elixir is de perfecte oplossing om haar te versterken en glans terug te geven aan haar dat beschadigd is; poreus, gevoelig of aangetast is door zon of chloor; veelvuldig geföhnd of met de stijltang is behandeld; dun en breekbaar is; pluizig of droog is.