Kapsalon de Kappering

Middenweg 237D - 1701 GC Heerhugowaard - Tel: 072-5346309


Bruidskapsels & Visagie

Op die ene, hele speciale dag wil je natuurlijk dat je haar op zijn allermooist is gestyled. Wij nemen uitgebreid de tijd om voor, en met jou het perfecte kapsel te creëren. Om ons een goed idee te geven van jouw stijl en wensen kun je een aantal foto´s meenemen uit tijdschriften of maak een bord in Pinterest.

Meestal maken we eerst een aantal proefkapsels om te ontdekken welk kapsel het best bij jou staat. Zo ontstaat uiteindelijk jouw perfecte bruidskapsel. Niet alleen voor je kapsel kun je bij ons terecht maar ook voor visagie. Onze team heeft scholing en ervaring op gebied van visagie zodat wij je er op je mooist uit kunnen laten zien! We komen niet op locatie.

Ready to party?

Heb je een knalfeest waar je er op je best uit wilt zien? Laat je haar door ons stylen en word de ster van de avond! Van krullen tot steil, alles is mogelijk!

Prijs vanaf 30 euro, indien gewenst doen we ook je make-up.

t.

 

Epileren met een touwtje

Ook kun je je wenkbrauwen laten verven en epileren.  Dit wordt gedaan met een touwtje. Dankzij deze techniek worden ook de kleine blonde donshaartjes eruitgetrokken, zodat het een nog strakker effect krijgt waardoor je langer resultaat zult behouden.